Klubben - holdoversigt samt historie

HOLDOVERSIGT

Herre Senior (Serie 5 + Serie 6):

Træner: Rasmus Sørensen (TLF: 28690484)

Træning tirsdag kl. 18:30-20:00

U15 drenge:

Træner: Erik Knudsen & Lisbeth Lund (TLF: 22911139)

Træning

U15 piger:

Træner: Torben Helle & Laust Kulmbak (TLF: 40848495)

Træning

U13 drenge:

Træner: Michel (TLF:)

Træning

U11 drenge:

Træner: Claus Lehmann (TLF: 26357286)

Træning

U10 drenge:

Træner: Claus Petersen, Søren Iversen & Jakob Andersen (TLF: 31511384)

Træning

U9 drenge:

Træner: Tommy Henriksen, Bo Tauman & Stine Brok (TLF: 40505343)

Træning

U7 piger+drenge

Træner: Mark Vind (TLF: 41804220)

Træning

U5/U6 piger+drenge

Træner: Martin Hulgaard (31951471)

Træning

GREDSTEDBRO BOLDKLUB’s 50 ÅRS JUBILÆUM.

Først vil jeg lykønske Gredstedbro Boldklub med sit 50 års jubilæum. Ja, der er sket meget siden jeg i begyndelsen af tresserne “debuterede” for Gredstedbro Boldklub. Dengang trænede alle hold nede i byen, på den eneste bane, der eksisterede, og man klædte om i det lille hyggelige skur, nu har man flere baner at træne på og omklædningsrum, med kantine ved hallen, jo tingene har udviklet sig siden da.

Min debut for Gredstedbro Boldklub glemmer jeg aldrig. Vi var nogle drenge på 5-6 år, miniputter var vi vist nok – man havde arrangeret en kamp mod vores lilleputter, som var mindst 2 år ældre. Vi vandt 5-3 tror jeg og allerede dengang kendte man åbenbart til aftalte kampe (gad vide hvad de store drenge tjente ved vores sejr?)

Dengang kunne jeg ikke drømme om, at jeg en dag skulle prøve både at spille på EFB’s divisionshold, det danske landshold samt professionel i udlandet.

Årene 1978-1990 kom næsten udelukkende til at dreje sig om fodbold. Jeg havde dog tid til at blive gift med Hanne, nok den vigtigste person i min fodboldkarriere.

Jeg debuterede for EFB i 1978 mod Hvidovre. Vi vandt 4-2 og jeg nåede Ca. 100 kampe i EFB. Den 12. august 1981 fik jeg så min debut for det danske landshold, da vandt vi 2-1 i Finland, og den 21. december 1981 skrev jeg så kontakt med den spanske klub Espanol. Der havde jeg 8 skønne år, hvor jeg både prøvede at spille nervepirrende bundkampe og ophidsende topkampe. Vi havde 2 sæsoner, hvor vi lå i bunden og rodede, men ellers lå holdet mest i den midterste del af turneringen, et år dog, blev vi nummer 3 i ligaen efter Barcelona og Madrid. Det er nok det år, som jeg mest husker, året efter spillede vi med i UEFA cuppen, hvor vi slog velrenomerede hold ud, men siden tabte finalen.

Så sluttede jeg i spansk fodbold med 2 sæsoner i Malaga, sportsligt lidt trist, vi lå konstant i bunden, og det sidste år rykkede vi i 2. division, men disse 9 år i Spanien gav mig mulighed for at lære et dejligt land at kende, nogle skønne mennesker et nyt sprog, og disse ting har jeg faktisk værdsat meget.

SA blev det til 28 landskampe for Danmark, hvor jeg deltog i EM i Frankrig i 1984. Men udover det – har jeg set en masse lande, fået en mase indtryk og oplevelser, og så ovenikøbet fået penge for det. Jo, det har været en priviligeret tilværelse, en tilværelse som jeg også i høj grad kan takke Gredstedbro Boldklub for.

Det arbejde, der gøres i de små klubber rundt omkring i Danmark er utroligt vigtigt. I mit tilfælde tænker jeg på trænere og ledere, som brugte en masse af deres fritid på mig. Leo Andersen eksempelvis, tog mig med til udtagelsesstævner forskellige steder i Danmark, trænede ekstra timer med mig alene. Jeg tænker også på ens forældre, Bedstefar, som også har kørt land og rige rundt med mig til kampe osv. og desuden stået med varm mad sent om aftenen.

Jeg tænker på holdkammerater, som eksempelvis Sten Thygesen, der har ofret mange fritimer sammen med mig, når vi har været “oppe og trille”, derfor skal der fra mm side lyde en stor tak til alle generelt, men specielt til de overnævnte, fordi at jeg kan se tilbage på en masse dejlige oplevelser i forbindelse med den lille runde bold.

Mit jubilæumsønske for Gredstedbro Boldklub – det skal være, at der fortsat vil være ledere som vil gøre så stort et fritidsarbejde i de små klubber, som er grundlaget for eliten.

Hilsen John Lauridsen.